Hévíz

Hévízi-gyógytó 4,44 ha kiterjedésével és az őt körülvevő 50 ha területű véderdővel Európa legnagyobb természetes gyógytava. A tó vize több ezer éves karsztforrásokból táplálkozik, melynek kéntartalma a reumatikus bántalmakban szenvedők kezelését teszi lehetővé. Nyáron a víz hőfoka 33-35 °C, ősszel és télen a hőmérséklet alacsonyabb, mintegy 24-26 °C körül mozog.

Zalakaros

A fürdő nem csak gyógyulást, hanem élményt, kalandot is nyújt a családnak. A zalakarosi gyógyvíz összetétele és gyógyhatása egyedülálló Európában.
A környék gazdagon kínál sportolási lehetőségeket, érdekes kirándulási programokat és számos élményt nyújtó látványosságot.

Kehidakustány

A Zala völgyében megbúvó falu a körülölelő dombvidékkel ideális hely pihenésre, kikapcsolódásra. Kehidakustány termálfürdője nemcsak a gyógyulni vágyók, hanem a wellness szolgáltatások iránt érdeklődők és élményfürdője révén a kisgyermekes családok kikapcsolódását is szolgálja.

Keszthely

A város és környezetének természeti adottságai a Balaton partján fellelhető történelmi emlékekben és kulturális hagyományokban leggazdagabb településként ma is turisztikai, és szellemi központ. A patinás városkép, a különböző korok történelmi örökségének találkozása, a Balaton egyetlen korhűen felújított szigetfürdője sajátos hangulatot kölcsönöz Keszthelynek.
A város három stranddal várja a fürdőzni, napozni vágyókat: Városi, Helikon és a Libás strand.

Vendégeink részére programok széles választékát biztosítjuk!

 

Vissza

Túrák

Fürdők

Bortúrák

Oldal tetejére

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.